Servis uređaja


Tvrtka Struna iz Osijeka nudi kompletnu uslugu servisa i održavanja ispisnih uređaja. S obzirom na tehnologiju ispisa - laserskih ureðaja, neophodno je održavanje ureðaja i čišćenje radi kvalitetnijeg ispisa i produženja vijeka trajanja samog ureðaja. Redovno održavanje je u startu povoljnije od servisa prilikom kvara uređaja, gdje je potrebna i izmjena dotrajalih dijelova ili strujno oštećenih elemenata. Ugovorom o redovnom održavanju, smanjujete rizik od neplanskih kvarova i dodatnih troškova Vašeg poslovanja.

U Osijeku preuzimamo neispravne uređaja i vraćamo popravljene kod pravnih subjekata! Mogućnost ostavljanja zamjenskog uređaja dok je Vaš na popravku.


Raspolažemo velikom količinom klasičnog alata te posjedujemo specijalne alate kako bih Vaš uređaj mogli rastaviti bez ikakovih oštečenja te nakon popravka vratiti u savršeno stanje.

U Vašem uređaju se pokvarila elektornika, nakon dektekcije kvara prvo pokušavamo zamjeniti element koji neradi kako bi smanjili troškove, a ako to nije moguće tek onda mijenjamo cijeli sklop.

Svi brendovi laserskih uređaja su nam bliski, te ih servisiramo u kratkom roku. Nabavljamo direktno rezervne dijelove, što znači popravak Vašeg pisača u najkraćem roku.

Imate neispravan pisač? Javite nam se popraviti ćemo ga!